Check  Grote verzameling aan wijnen     Check  Maak eenvoudig een afspraak voor een proefsessie

Wijnproeverij

wijnproeverijen door Wine By Ton!

U kunt bij ons terecht voor een leuke en boeiende wijnproeverij. Er zijn diverse mogelijkheden: op lokatie bij u thuis of vakantie-adres, bij ons in de wijnkelder (of in de woonkamer in de winter) of op een andere lokatie zoals Restaurant Mareveld of Brasserie Bie Ein, beide in Schimmert of Brasserie Brocante in Ulestraten. De minimum groepsomvang is 6 personen. Voor lokaties Mareveld en Brocante is dat 20 personen. Indien u zich aanmeldt met minder dan 6 personen, dan bundelen wij kleine groepjes tot een grotere groep. Uiteraard plannen we datum en tijd in overleg.

Wij bieden qua wijn diverse opties: standaard wijnen (tussen de 10 en 15 eur per fles), luxe wijnen (tussen de 15 en 20 eur) of zeer-luxe wijnen die we in overleg samenstellen tot een mooie proeverij.

Tevens kunnen wij voor de proeverijen op lokatie en bij ons in Schimmert diverse opties aanbieden qua begeleidende hapjes: standaard borrelplank (voor als u na de proeverij nog ergens gaat eten), een luxe borrelplank (meer dan voldoende voor een avondje uit) en een zeer luxe versie die we graag in overleg samenstellen. Deze hapjes worden met veel liefde en plezier gemaakt door Boerderijwinkel Schaepkens in Hulsberg en Klimmen. Indien we de proeverij doen bij Mareveld, Bie Ein of Brocante, dan maken zij uiteraard de hapjes.

Neem contact met ons op via de contact pagina en we maken er een mooi event van!