Check  Grote verzameling aan wijnen     Check  Maak eenvoudig een afspraak voor een proefsessie

Maestrichtiaen Riesling Barrique

Wijnmakerij Maastricht

Ontdek de geraffineerde smaak van de Maestrichtiaen Riesling Barrique 2022, een klassiek aromatische witte wijn die de essentie van de Moezel in Duitsland vangt. Deze Riesling, gemaakt van 100% Riesling druiven, biedt een rijke ervaring met een subtiel bouquet van exotisch fruit.

Deze wijn met jaargang 2022 presenteert zich als een elegante keuze met een alcoholpercentage van 11%, wat de verfijning van deze wijn benadrukt. Een uniek kenmerk van de Maastrichtien Riesling Barrique is de zes maanden durende lagering op Acacia houten vaten. Dit proces voegt een extra dimensie toe aan de wijn, met nuances van het hout die harmonieus samenkomen met de intrigerende smaken van de Riesling druif.

Geniet van deze Riesling als een uitstekend aperitief en ontdek zijn veelzijdigheid als perfecte metgezel bij asperges, oesters, schelp- en schaaldieren, en zelfs bij gekruide (Aziatische) gerechten. De Maestrichtiaen Riesling Barrique 2022 belichaamt de smaak van het Moezel gebied en nodigt uit tot een culinaire ervaring die de zintuigen betovert.

€19,50
Land van herkomst  
Gebied  
Producent  
Druif  
Kleur  
Hout gehad  
Inhoud  
Jaargang die wij aanbieden